Menu Sluiten

Orgelexcursie met Sietze de Vries

Orgelexcursie met Sietze de Vries

Orgelexcursie met Sietze de Vries

door
16 16 people viewed this event.

Sietze de Vries, organist en rasverteller, leidt samen met streekhistoricus Reint Wobbes de orgelexcursie naar Kantens, Uithuizen en Warffum. De excursie is onderdeel van het Schnitgerfestival.

Aanvullende informatie

Toegang - € (standaard) 48.00

Verdere informatie

De immer populaire orgelexcursie met organist en orgelkenner Sietze de Vries en streekhistoricus Reint Wobbes gaat deze keer per touringcar naar de dorpen Kantens, Uithuizen en Warffum waar drie historische orgels worden bekeken en beluisterd.
De excursie is inclusief een uitgebreide lunch bij Landgoed Ekenstein.

Vertrek vanaf de P&R Kardinge.

 

Schnitgerfestival 2023
Met ‘Muziek uit de Hanze’ is het Schnitgerfestival toe aan zijn negende editie. Ook dit jaar biedt het festival oog- en oorstrelende voorstellingen en concerten rondom de historische Groninger orgels. Verschillende ensembles treden op, zowel instrumentaal als vocaal, maar er is ook jazz en film, een spannend jeugdprogramma met theater en muziek, en nog veel meer. Leuk voor iedereen die houdt van cultuur en muziek.

Meld u aan of bestel tickets via onderstaande link. Staat er geen link, dan is de toegang vrij of kunt u tickets aan de deur kopen. https://schnitgerfestival.nl/evenement/orgelexcursie-met-sietze-de-vries/ →

 

Datum en tijd

20-10-2023 om 10:30

Deel dit bericht