Menu Sluiten

Orgelconcert Anna Scholl Akerk

Orgelconcert Anna Scholl Akerk

Orgelconcert Anna Scholl Akerk

door
8 8 people viewed this event.

Vierde concert in de Internationale Orgelserie van de Akerk door Anna Scholl (Hamburg). Tickets verkrijgbaar aan de kassa.

Aanvullende informatie

Registration email/URL -

Toegang - € (standaard) 12.50

Verdere informatie

Anna Scholl is als klaveciniste, organiste en dirigente vooral geïntrigeerd door de muziek uit de Barok. Ze studeerde orgel, klavecimbel, ensembleleiding en kerkmuziek in Basel, Stuttgart, Hamburg en Berlijn. Belangrijke docenten waren voor haar Wolfgang Zerer, Jörg Halubek, Andrea Marcon en Jörg-Andreas Bötticher.

Sinds 2018 is ze gastdocent voor klavecimbel en basso continuo aan de Université Antonine in Beiroet waar ze ook een afdeling Oude Muziek opbouwt. Sinds vorig jaar heeft ze ook een ‘Lehrauftrag’ aan de Hochschule für Musik und Theater in Hamburg. Daarnaast is ze de vaste bespeler van de historische orgels in Altenbruch (1498/1730) en Lüdingworth (1598/1682).

Deze veelzijdige organiste komt voor de eerste keer naar de Akerk en koos voor werken van Bach, Buxtehude, Scheidemann, Weckmann en Froberger.

Meld u aan of bestel tickets via onderstaande link. Staat er geen link, dan is de toegang vrij of kunt u tickets aan de deur kopen.

 

Datum en tijd

04-07-2022 om 20:00

Deel dit bericht

Naar de inhoud springen