Menu Sluiten

Masterclass Anne-Gaëlle Chanon

Masterclass Anne-Gaëlle Chanon

Masterclass Anne-Gaëlle Chanon

door
15 15 people viewed this event.

In het kader van het Schnitgerfestival geeft de Franse organiste Anne-Gaëlle Chanon een masterclass op het Martiniorgel.

Aanvullende informatie

Toegang -

Verdere informatie

Masterclass op het beroemde Martiniorgel, gegeven door Anne-Gaëlle Chanon. Deze Franse organiste wordt geprezen om haar elegante, precieze en warmbloedige spel en staat ook bekend om haar didactische kwaliteiten. Chanon is orgeldocente aan het Conservatoire à Rayonnement Régional van Metz, na eerder te hebben lesgegeven aan de conservatoria van Saint-Quentin en Aubervilliers-La Courneuve. Met plaatselijke partners steekt zij veel energie in educatieve projecten rondom het orgel. Samen met de organist Pieter-Jelle de Boer is zij hoofdgast van het Schnitgerfestival 2023.

Publiek
Voor het publiek is de entree gratis. Er wordt gebruik gemaakt van een headset zodat men beneden in de kerk de aanwijzingen ook kan volgen.

 

Schnitgerfestival 2023
Met ‘Muziek uit de Hanze’ is het Schnitgerfestival toe aan zijn negende editie. Ook dit jaar biedt het festival oog- en oorstrelende voorstellingen en concerten rondom de historische Groninger orgels. Verschillende ensembles treden op, zowel instrumentaal als vocaal, maar er is ook jazz en film, een spannend jeugdprogramma met theater en muziek, en nog veel meer. Leuk voor iedereen die houdt van cultuur en muziek.

Meld u aan of bestel tickets via onderstaande link. Staat er geen link, dan is de toegang vrij of kunt u tickets aan de deur kopen.

 

Datum en tijd

21-10-2023 om 09:00

Deel dit bericht