Menu Sluiten

Kerk en Borg Uithuizen

Kerk en Borg Uithuizen

Kerk en Borg Uithuizen

door
102 102 people viewed this event.

Het traditionele “zonnewende-concert” in de Jacobikerk en in de Menkemaborg vindt plaats op 18 juni om16.00 uur in de Jacobikerk te Uithuizen. U kunt daarna aanschuiven bij het diner in of bij het Schathoes bij de Menkemaborg. We sluiten af met het borgconcert in de Grote Zaal in de Menkemaborg. U kunt alleen naar het concert in de Jacobikerk (kosten €12,50) of naar beide concerten en het diner (kosten in totaal €52,50).

Aanvullende informatie

Toegang - € Middagconcert, maaltijd en avondconcert 52.50

Verdere informatie

Het traditionele “zonnewende-concert” in de Jacobikerk en in de Menkemaborg vindt plaats drie dagen voor de langste dag van 2022, op 18 juni, in de Jacobikerk te Uithuizen.

Het concert wordt gegeven door Henk de Vries (orgel), Joske van der Hoeven (sopraan en blokfluit) en Gerrie Jonker (blokfluit). Het zonnewende-concert begint om 16.00 uur.

U kunt vervolgens aanschuiven voor de maaltijd in of bij het Schathoes in de Menkemaborg. In de grote zaal van de Menkemaborg sluiten we af met het borgconcert.

De kosten voor alleen het concert in de Jacobikerk bedraagt € 12,50. De prijs voor het bijwonen van beide concerten en de maaltijd bedraagt € 52,50. Meld u aan voor het concert via de knop tickets bestellen. Aanmelden is verplicht.

Meld u aan of bestel tickets via onderstaande link. Staat er geen link, dan is de toegang vrij of kunt u tickets aan de deur kopen. https://erfgoedpartners.podiumnederland.nl/mtTicket/performance/10119004?stlt=egp →

 

Datum en tijd

18-06-2022 om 16:00

Deel dit bericht