Menu Sluiten

Inloop-orgelbespeling Hans Beek met orgelpubquiz

Inloop-orgelbespeling Hans Beek met orgelpubquiz

Inloop-orgelbespeling Hans Beek met orgelpubquiz

door
3 3 people viewed this event.

Ook dit jaar hebben in juni en juli elke zaterdagmiddag weer gratis toegankelijke orgelbespelingen plaats gevonden. De reeks wordt afgesloten met een orgelbespeling door Hans Beek. Het concert start om 16:00 uur en duurt ongeveer één uur.

Aanvullende informatie

Registration email/URL -

Toegang -

Verdere informatie

Ook dit jaar hebben in juni en juli elke zaterdagmiddag weer gratis toegankelijke orgelbespelingen plaatsgevonden. De reeks wordt afgesloten met een orgelbespeling door Hans Beek. Een concert met een bijzonder tintje zoals traditioneel het geval is met het laatste concert in deze reeks.

Tijdens dit concert wordt de eerste Garnwerder orgelpubquiz gehouden. Organist Hans Beek zal op het orgel verschillende muziekstukken ten gehore brengen en zoals het bij een pubquiz gaat, moeten de deelnemers, in dit geval de luisteraars, op een invulformulier de titel van het stuk en de uitvoerende of componist vermelden. Na afloop worden de antwoorden gegeven en kan men optellen hoeveel punten er zijn behaald. Een deskundige jury begeleidt het proces. Degene met de meeste goede antwoorden mag zich dan de winnaar noemen van de eerste Garnwerder orgelpubquiz. Uit verschillende stijlen en genres zal er muziek (of fragmenten daaruit) klinken. Zoals popmuziek, religieuze muziek, volksliedjes, klassiek en cabaret. Soms is het makkelijk maar soms ook moeilijker. Als luisteraar moet je dus van alle muzikale markten thuis zijn. Het antwoordformulier wordt u in de kerk uitgereikt maar neem vooral een pen of potlood mee om mee te schrijven en een harde achtergrond (bijvoorbeeld een tijdschrift). Het concert en de quiz beginnen om 16:00 uur.

Meld u aan of bestel tickets via onderstaande link. Staat er geen link, dan is de toegang vrij of kunt u tickets aan de deur kopen.

 

Datum en tijd

29-07-2023 om 16:00

Deel dit bericht

Naar de inhoud springen