Menu Sluiten

Gica – Dido & Aeneas – Purcell

Gica – Dido & Aeneas – Purcell

Gica – Dido & Aeneas – Purcell

door
56 56 people viewed this event.

Op zaterdag 4 juni geeft het Groningse studentenkoor Gica in de Martinikerk te Groningen haar langverwachte lustrumconcert, ter viering van het 55-jarige bestaan van de vereniging.

Aanvullende informatie

Toegang - € (standaard) 15

Verdere informatie

Onder leiding van dirigent David van Roijen zal het koor Purcells aangrijpende opera niet alleen ten gehore, maar óók ten tonele brengen. Versterkt door een instrumentaal ensemble vertolkt Gica het tragische liefdesverhaal van de Trojaanse prins Aeneas en de Carthaagse koningin Dido, een tijdloos verhaal dat zijn oorsprong kent in het eeuwenoude epos van de Romeinse dichter Vergilius. Alle aspecten van het leven komen in de werk aan bod: van volledige overgave en eeuwige trouw tot eindeloos verdriet en diepe rouw, van het lichte en opgewekte matrozenlied ‘Come away, fellow sailors’ tot Dido’s hartverscheurende jammerklacht ‘When I am laid in earth’.

C.S.G. Gica is een open en enthousiast studentenkoor, dat naast halfjaarlijkse concerten nog veel meer leuke activiteiten organiseert.

Voorverkoop:
Kaarten: €15,-
Kortingstarief: €12,50*
Aan de deur:
Kaarten: €20,-
Kortingstarief: €15,-*

*korting geldt voor jongeren (<18), studenten en houders van een stadjerspas.

Meld u aan of bestel tickets via onderstaande link. Staat er geen link, dan is de toegang vrij of kunt u tickets aan de deur kopen. https://erfgoedpartners.podiumnederland.nl/mtTicket/performance/10136577?stlt=egp →

 

Datum en tijd

04-06-2022 om 20:15

Deel dit bericht