Menu Sluiten

Bingo!

Bingo!

Bingo!

door
72 72 people viewed this event.

Ontdek de tentoonstelling ‘Thuis’ , speel de fotobingo en maak kans op een museumcadeautje! Wat is ’thuis’ eigenlijk? Alleen het huis waarin je woont? Of kun je je overal thuis voelen? Hoe komt het dat je ergens meteen vertrouwd bent of juist helemaal niet? Zijn het herinneringen, de mensen waarvan je houdt of een geur misschien? Je kunt ook een thuis missen, heb jij wel eens heimwee gehad? De foto’s in de tentoonstelling ‘Thuis’ gaan over al deze vragen en over nog veel meer. Ga op ontdekkingstocht en gebruik hierbij je bingokaart. Herken je een fotodetail, vink het af! Kaart vol? Maak dan de zin op de achterkant af, lever je kaart in aan de balie en loot elke maand mee naar een museumcadeautje.

Aanvullende informatie

Toegang -

Verdere informatie

MOW I Museum Westerwolde
Daar waar het weidse Oldambt het romantische Westerwolde ontmoet, vind je het MOW, een modern en eigenzinnig museum, met steeds weer nieuwe tentoonstellingen.

 

Kosten:
Kinderen gratis
Volwassenen €5

Meld u aan of bestel tickets via onderstaande link. Staat er geen link, dan is de toegang vrij of kunt u tickets aan de deur kopen. https://www.hetmow.nl/ →

 

Datum en tijd

02-10-2021 om 13:00

Deel dit bericht