Menu Sluiten

Nieuws

SGO Orgelreis 2020 geannuleerd!

geannuleerd

Beste orgelliefhebber,

Helaas heeft de SGO moeten besluiten de orgelreis naar de Elzas en Zwitserland, die we hadden gepland voor september 2020, te annuleren. U begrijpt dat we als gevolg van de corona-crisis op dit moment niet in staat zijn een veilige reis te organiseren.

Wij denken dat we het allemaal jammer vinden om deze traditie te moeten onderbreken.We hopen er op dat we in 2021 een nieuwe kans krijgen om naar de Elzas en Frankrijk af te reizen.

Indien u al een bedrag hebt overgemaakt dan krijgt u dat per omgaande teruggestort.

Zuur is het ook voor onze artistiek leider Sietze de Vries.Hij is al jaren onze zeer gewaardeerde artistiek leider die de orgels zo goed kan presenteren. Bij de meesten van ons zal de corona-crisis niet zo’n impact hebben als het bij Sietze en zijn beroepscollega’s heeft.Hij verliest vanwege de corona-crisis momenteel 70% van zijn inkomsten en zoals u allen weet verdient een beroepsorganist al geen vetpot. Misschien mogen we u er daarom op attenderen dat Sietze recent een prachtige nieuwe CD op het orgel van de oude Bavokerk in Haarlem heeft opgenomen.Een aanrader om te bestellen via www.jsbrecords.nl.

Daarnaast is er momenteel de mogelijkheid om in groepen van maximaal 10 personen een twee uur durende excursie langs de instrumenten van Sietze in zijn kerkzaal in Niezijl te krijgen.De kosten van deze excursie bedragen €250,- en u kunt ditbedrag rechtstreeks met Sietze de Vries afrekenen. U kunt zich per email voor zo’n excursie melden bij Sietze: info@nullsietzedevries.nl

Wij houden u uiteraard per email en onze website op de hoogte over de ontwikkelingen ten aanzien van de orgelreis in 2021.
Voor de komende maanden wensen wij u veel gezondheid toe en hopelijk kunnen wij elkaar weer spoedig ontmoeten.

Namens Stichting Groningen Orgelland,

Ard Lukassen
Hilda Rodenboog

Verder inlichtingen via het mailadres hrodenboog@nullhotmail.com

Deel dit bericht:

Skip to content