Menu Sluiten

Schubertiade door Stef en Gerdine Tuinstra

Schubertiade door Stef en Gerdine Tuinstra

Schubertiade door Stef en Gerdine Tuinstra

door
47 47 people viewed this event.

Op zaterdagavond 10 juni om 20:00 uur geven organist Stef Tuinstra en zijn dochter sopraan Gerdine Tuinstra een Orgel-Plusconcert in de Sebastianuskerk van Noordwolde. De kern van dit concert wordt gevormd door de Groninger vertaling van ‘Die Winterr…

Aanvullende informatie

Toegang - € (standaard) 12.5

Verdere informatie

Op zaterdagavond 10 juni om 20:00 uur geven organist Stef Tuinstra en zijn dochter sopraan Gerdine Tuinstra een Orgel-Plusconcert in de Sebastianuskerk van Noordwolde.

De kern van dit concert wordt gevormd door de Groninger vertaling van ‘Die Winterreise’ van Franz Schubert (1797–1828) door Jan Siebo Uffen. Gerdine zingt zeven liederen uit de cyclus ‘De winterraaize’ met orgelbegeleiding. Ook voeren zij samen ‘My Heart’s in the Highlands’ uit van Arvo Pärt (*1935), en ‘Der Abend’ van Heinz Holliger (*1939). Het programma voor sopraan en orgel wordt afgewisseld met solo-orgelstukken uit de Romantiek, waaronder een improvisatie door Stef in 19e eeuwse stijl.

Zie ook orgelnoordwoldegroningen.nl. Kaarten bestellen kan via deze link.

Meld u aan of bestel tickets via onderstaande link. Staat er geen link, dan is de toegang vrij of kunt u tickets aan de deur kopen.

 

Datum en tijd

10-06-2023 om 20:00

Deel dit bericht