Menu Sluiten

Jong talent in Pelstergasthuiskerk

Jong talent in Pelstergasthuiskerk

Jong talent in Pelstergasthuiskerk

door
22 22 people viewed this event.

In het kader van het Schnitgerfestival geven de orgelstudenten van het Prins Claus Conservatorium onder leiding van Erwin Wiersinga een lunchconcert in de Pelstergasthuiskerk.

Aanvullende informatie

Toegang - € (standaard) 10.00

Verdere informatie

De studenten uit de orgelklas van het Prins Claus Conservatorium spelen op het Schnitger-orgel in de Pelstergasthuiskerk.

 

De kaartverkoop start in juli 2023.
Dit concert is ook te bezoeken in combinatie met een heerlijke lunch geserveerd in de Pelstergasthuiskerk (12.15-12.45 uur). Dit arrangement is apart te boeken.

Met ‘Muziek uit de Hanze’ is het Schnitgerfestival toe aan zijn negende editie. Ook dit jaar biedt het festival oog- en oorstrelende voorstellingen en concerten rondom de historische Groninger orgels. Verschillende ensembles treden op, zowel instrumentaal als vocaal, maar er is ook jazz en film, een spannend jeugdprogramma met theater en muziek, en nog veel meer. Leuk voor iedereen die houdt van cultuur en muziek.

Meld u aan of bestel tickets via onderstaande link. Staat er geen link, dan is de toegang vrij of kunt u tickets aan de deur kopen.

 

Datum en tijd

22-10-2023 om 13:00

Deel dit bericht