Menu Sluiten

Vincent van Laar en The Northern Consort

Vincent van Laar en The Northern Consort

door
3 3 people viewed this event.

Organist en klavecinist Vincent van Laar en het barokorkest The Northern Consort geven in het kader van het Schnitgerfestival een concert in de Martinikerk. Van Laar speelt op het Picard-koororgel.

Aanvullende informatie

Toegang - € (standaard) 17.50

Verdere informatie

In dit concert speelt Vincent van Laar op het Picard-orgel – het koororgel in de Martinikerk – en laten hij en het Groninger barokorkest The Northern Consort horen hoe goed dit klinkt in samenspel met een barokorkest. Een traktatie voor de muziekliefhebber.

Op het programma staan orgelconcerten van Carl Philipp Emanuel Bach en Wilhelm Herschel en een Praeludium van Georg Böhm.

De kaartverkoop start in mei 2023.
Dit concert kan ook geboekt worden in combinatie met een lunch bij Brasserie Het Prinsenhof. Dit arrangement wordt apart aangeboden.

 

Met ‘Muziek uit de Hanze’ is het Schnitgerfestival toe aan zijn negende editie. Ook dit jaar biedt het festival oog- en oorstrelende voorstellingen en concerten rondom de historische Groninger orgels. Verschillende ensembles treden op, zowel instrumentaal als vocaal, maar er is ook jazz en film, een spannend jeugdprogramma met theater en muziek, en nog veel meer. Leuk voor iedereen die houdt van cultuur en muziek.

Meld u aan of bestel tickets via onderstaande link. Staat er geen link, dan is de toegang vrij of kunt u tickets aan de deur kopen.

 

Datum en tijd

21-10-2023 om 13:00

Deel dit bericht

Naar de inhoud springen