Menu Sluiten

Teken je eigen special effects

Teken je eigen special effects

Teken je eigen special effects

door
43 43 people viewed this event.

Je maakt een kort gaaf filmpje van jezelf met je eigen special effects. Een monster op je hoofd, rook uit je oren en veel meer, alles is mogelijk! Na afloop mag je je filmpje natuurlijk mee naar huis nemen.

Aanvullende informatie

Registration email/URL - https://www.digitalartfactory.nl/oktoberkindermaand2021/

Toegang -

Verdere informatie

Digital Art Factory (DAF) is de plek waar je creatief bezig kunt zijn met alle verschillende digitale technieken en kunstvormen die je maar kunt bedenken. Je volgt je eigen interesses en werkt samen met andere creatievelingen. Bij de DAF coach kun je terecht voor inspiratie en met vragen (en hij of zij ook bij jou).

De basis van DAF zijn de jongeren. Leidend is wat zij willen onderzoeken of maken, en welke ideeën ze willen uitwerken. Aan de hand daarvan worden er keuzes gemaakt voor het (leren) gebruiken van nieuwe tools of technieken. De DAF coach begeleidt dit proces en stimuleert DAF jongeren om samen te werken.

In het voorjaar van 2022 opent DAF een nieuwe locatie in Appingedam, op het terrein van de Eemsdelta Campus. Volg ons op insta of facebook voor meer info!

Meld u aan of bestel tickets via onderstaande link. Staat er geen link, dan is de toegang vrij of kunt u tickets aan de deur kopen. https://www.digitalartfactory.nl/oktoberkindermaand2021/ →

 

Datum en tijd

23-10-2021 om 10:00

Deel dit bericht

Naar de inhoud springen