Menu Sluiten

Soundmachine

Soundmachine

Soundmachine

door
50 50 people viewed this event.

Samen met andere deelnemers bouw je een muziekinstrument van enorme plastic buizen. Jullie bepalen zelf welke geluiden dit instrument maakt. Je kunt geluiden downloaden, maar ook zelf maken. Hoe klinkt het instrument? Wat gebeurt er als je op een knop drukt? Kom samen uitvinden!

Aanvullende informatie

Registration email/URL - www.digitalartfactory.nl/oktoberkindermaand2021/

Toegang -

Verdere informatie

Digital Art Factory (DAF) is de plek waar je creatief bezig kunt zijn met alle verschillende digitale technieken en kunstvormen die je maar kunt bedenken. Je volgt je eigen interesses en werkt samen met andere creatievelingen. Bij de DAF coach kun je terecht voor inspiratie en met vragen (en hij of zij ook bij jou).

De basis van DAF zijn de jongeren. Leidend is wat zij willen onderzoeken of maken, en welke ideeën ze willen uitwerken. Aan de hand daarvan worden er keuzes gemaakt voor het (leren) gebruiken van nieuwe tools of technieken. De DAF coach begeleidt dit proces en stimuleert DAF jongeren om samen te werken.

In het voorjaar van 2022 opent DAF een nieuwe locatie in Appingedam, op het terrein van de Eemsdelta Campus. Volg ons op insta of facebook voor meer info!

Meld u aan of bestel tickets via onderstaande link. Staat er geen link, dan is de toegang vrij of kunt u tickets aan de deur kopen. http://www.digitalartfactory.nl/oktoberkindermaand2021/ →

 

Datum en tijd

02-10-2021 om 10:00

Deel dit bericht

Naar de inhoud springen