Menu Sluiten

Proeflessen Muziek-Dans-Theater

Proeflessen Muziek-Dans-Theater

Proeflessen Muziek-Dans-Theater

door
44 44 people viewed this event.

ONTDEK JE TALENT! – Gratis proefmaand groepsles Tijdens de gratis open dagen in de eerste twee zaterdagen van oktober en op alle doordeweekse dagen buiten de herfstvakantie kun je meedraaien met onze lessen! Nieuwe cursisten voor groepslessen kunnen zich opgeven voor een maand gratis proefdraaien. Starten op 3 oktober en betalen vanaf 3 november bijvoorbeeld. Dit geldt niet voor korte cursussen en Pilatus. Wel voor alle dansgroepen, muziekgroepen en theatergroepen. Loop binnen of geef je op bij info@nullmdtveendam.nl.

Aanvullende informatie

Registration email/URL - http://www.mdtveendam.nl

Toegang -

Verdere informatie

Wij staan voor lessen muziek, dans en theater door de beste docenten in alle stijlen voor iedereen. Regie op kwaliteit voor een betaalbare prijs door ondersteuning van de gemeente Veendam. Dit doen wij sinds 1898 en we gaan mee met onze tijd door innovatie van lessen in klassieke en moderne podiumkunsten. Bij de MDT Veendam werken meer dan dertig docenten muziek, dans en theater. Ervaren en bekwaam passen wij ons aan je wensen aan!

 

Reserveren:

Opmerking:

Alle doordeweekse dagen op reguliere groepsles tijden na schooltijd (https://mdtveendam.nl/tarieven/)

Meld u aan of bestel tickets via onderstaande link. Staat er geen link, dan is de toegang vrij of kunt u tickets aan de deur kopen. http://www.mdtveendam.nl →

 

Datum en tijd

02-10-2021 om 14:00

Deel dit bericht

Naar de inhoud springen