Menu Sluiten

Orgelconcert Martin Mans

Orgelconcert Martin Mans

Orgelconcert Martin Mans

door
10 10 people viewed this event.

Orgelconcert door Martin Mans met onder andere improvisaties over Pinksterliederen. Zaterdagavond 4 juni, 20.00 uur (Pinksterweekend). Toegang 10 euro (let op: geen pin aanwezig, tot en met 17 jaar gratis toegang)

Aanvullende informatie

Registration email/URL -

Toegang - € (standaard) 10

Verdere informatie

Zaterdagavond 4 juni geeft Martin Mans uit Woerden een orgelconcert in de Nicolaaskerk (Juffertoren – Kerklaan 7) te Onstwedde. De deuren van de kerk gaan open om 19.30 uur, aanvang van het concert is 20.00 uur.

U kunt onder andere luisteren naar een aantal populaire klassiekers en improvisaties over levensstormen en Pinksterliederen.

Lieneke van Eijkelenburg uit Musselkanaal zal onder begeleiding van Martin Mans een tweetal liederen ten gehore brengen.

Entree voor het orgelconcert is 10 euro per persoon, kinderen tot en met 17 jaar gratis toegang. Reserveren is niet nodig.
De orgelcommissie van de Hervormde Gemeente Onstwedde is blij dat er na ruim 2,5 jaar weer een concert georganiseerd kan worden en kijkt uit naar uw komst!

Na het concert is er gelegenheid tot bezichtiging van de kerk.

Zaterdag 4 juni zijn meer dan 40 kerken in Oost-Groningen te bezichtigen tussen 10.00 en 16.00 uur, u bent uiteraard ook in Onstwedde van harte welkom.
Meer informatie is te vinden op de website van Kerkenpad Oost Groningen.

https://onstwedde.info/agenda/agenda-detail/article/orgelconcert-door-martin-mans-1.html

Meld u aan of bestel tickets via onderstaande link. Staat er geen link, dan is de toegang vrij of kunt u tickets aan de deur kopen.

 

Datum en tijd

04-06-2022 om 20:00

Deel dit bericht

Naar de inhoud springen