Menu Sluiten

Orgelconcert Hayo Boerema

Orgelconcert Hayo Boerema

door
3 3 people viewed this event.

Hayo Boerema is Groninger van geboorte en is al vele jaren organist-titulair van de Laurenskerk in Rotterdam. Hayo Boerema is een veelzijdig musicus en als docent verbonden aan de Klassieke Muziekafdeling van Codarts.

Aanvullende informatie

Toegang - € standaard 7

Verdere informatie

Na vele afgelastingen kan het geplande concert van Hayo Boerema op 4 juli om 16:00 uur doorgaan. Op dit moment mogen 50 mensen in de kerk toegelaten worden. Uiteraard nog met de nodige voorzorgmaatregels, zoals het vooraf opgeven met adres en telefoon nummer en het dragen van een mondkapje bij het betreden en verlaten van de kerk. Verder dient u ook in de kerk de 1,5 meter te handhaven. In de kerk is geen mondkapje vereist.

Het wordt een programma met feestelijke muziek uit vier eeuwen. Zo klinkt er werk van de familie Bach (te weten Johann Sebastian, Carl Phillip Emmanuel en Johann Christoph Friedrich) uit de 18e eeuw, Mendelssohn uit de 19e eeuw, humoristische muziek van Pietro A. Yon uit de 20e eeuw en een swingend werk van Gardonyi uit de 21e eeuw. Tevens zal er geïmproviseerd worden.

U kunt zich voor dit concert aanmelden via de mail op: hensen.ellen@nullhetnet.nl of telefonisch: 06-23741844.

De concertserie 2021 is mede mogelijk gemaakt door de gemeente Westerwolde, het Organeum te Weener, Stichting  Wildervank Fonds, Rabobank Groninger Land en de Protestantse Gemeente Bellingwolde.

Meld u aan of bestel tickets via onderstaande link. Staat er geen link, dan is de toegang vrij of kunt u tickets aan de deur kopen.

 

Datum en tijd

04-07-2021 om 16:00

Deel dit bericht

Naar de inhoud springen