Menu Sluiten

Masterclass Pieter-Jelle de Boer

Masterclass Pieter-Jelle de Boer

door
2 2 people viewed this event.

In het kader van het Schnitgerfestival geeft de in Frankrijk residerende organist Pieter-Jelle de Boer een orgelmasterclass op het Schnitger-orgel in de Pelstergasthuiskerk.

Aanvullende informatie

Toegang -

Verdere informatie

Orgelstudenten, vakorganisten en gevorderde orgelamateurs kunnen zich aanmelden voor deze masterclass op het kleinste Schnitger-orgel van de stad Groningen: het orgel in de Pelstergasthuiskerk. De masterclass wordt gegeven in het kader van het Schnitgerfestival, door de internationaal bekende organist Pieter-Jelle de Boer. Samen met organiste Anne-Gaëlle Chanon is hij hoofdgast van deze editie van het Schnitgerfestival.

Er is per masterclass plek voor acht deelnemers. Deelname kost 50 euro. Inschrijving voor de masterclasses opent later dit jaar, houdt hiervoor de concertagenda en de social media in de gaten.

Voor het publiek is de entree gratis. Er wordt gebruik gemaakt van een headset zodat men beneden in de kerk de aanwijzingen ook kan volgen.

 

Met ‘Muziek uit de Hanze’ is het Schnitgerfestival toe aan zijn negende editie. Ook dit jaar biedt het festival oog- en oorstrelende voorstellingen en concerten rondom de historische Groninger orgels. Verschillende ensembles treden op, zowel instrumentaal als vocaal, maar er is ook jazz en film, een spannend jeugdprogramma met theater en muziek, en nog veel meer. Leuk voor iedereen die houdt van cultuur en muziek.

Meld u aan of bestel tickets via onderstaande link. Staat er geen link, dan is de toegang vrij of kunt u tickets aan de deur kopen.

 

Datum en tijd

21-10-2023 om 09:00

Deel dit bericht

Naar de inhoud springen