Menu Sluiten

Marktconcert Wietse Ouwejan

Marktconcert Wietse Ouwejan

Marktconcert Wietse Ouwejan

door
3 3 people viewed this event.

Op 29 juli 2023 geeft Wietse Ouwejan een marktconcert op het Arp Schnitger-orgel van de Jacobikerk te Uithuizen. Na afloop van het concert wordt een collecte gehouden voor de deelnemende orgelstudenten. De expositie over orgelmaker Arp Schnitger in …

Aanvullende informatie

Registration email/URL -

Toegang -

Verdere informatie

Wietse Ouwejan (*1999) begon met orgellessen op zijn achtste. Lessen kreeg hij van een kennis. Al snel daarna nam hij lessen bij Jochem Schuurman, bij wie hij bijna 10 jaar lessen heeft gevolgd.

Sinds 2016 studeert hij aan het Prins Claus Conservatorium te Groningen. Eerst de vooropleiding, nu de hoofdvakstudie. Les kreeg hij van Erwin Wiersinga en Theo Jellema. In  2022 behaalde hij zijn bachelor. Masterclasses volgde hij bij Ville Urponen, Stef Tuinstra, Eric Lebrun, Matteo Imbruno, Wolfgang Zerer en Arvid Gast. Interpretatie lessen en bijvaklessen klavecimbel volgt Wietse bij Johan Hofmann. Momenteel studeert Wietse eveneens aan de LOTO (Landelijke Opleiding Tot Orgeladviseur). Zijn mentor is Peter van Dijk.

Wietse Ouwejan is organist in diverse kerken, waaronder de Christelijk Gereformeerde Kerk te Drachten, de Columnakerk te Groningen en de Oud Katholieke Kerk te Groningen.

Wietse Ouwejan studeert nu voor zijn master aan het Prins Claus Conservatorium te Groningen bij Erwin Wiersinga en Sietze de Vries

Meld u aan of bestel tickets via onderstaande link. Staat er geen link, dan is de toegang vrij of kunt u tickets aan de deur kopen.

 

Datum en tijd

29-07-2023 om 16:00

Deel dit bericht

Naar de inhoud springen