Menu Sluiten

Marktconcert Marien van de Weg Jacobikerk Uithuizen

Marktconcert Marien van de Weg Jacobikerk Uithuizen

Marktconcert Marien van de Weg Jacobikerk Uithuizen

door
9 9 people viewed this event.

Om 16:00 uur is er een inloop orgelconcert op het Arp Schnitgerorgel in de Jacobikerk door Marien van de Weg.

Aanvullende informatie

Registration email/URL -

Toegang -

Verdere informatie

Marien van de Weg is geboren in 1998 in Genemuiden. Al vroeg blijkt zijn interesse voor muziek, met name voor het orgel. Na bij verschillende docenten orgelles gevolgd te hebben in Genemuiden gaat hij studeren aan muziekschool Quintus te Kampen waar hij les krijgt van Jurriën Plender en Harry Hamer in zowel het orgelspel als ook in muziektheorie. Daar behaalt hij zijn orgel en theorie-examen onder de vermelding cum laude.

Vervolgens studeert Marien nog een korte tijd bij Harm Hoeve. Hoewel zijn aanvankelijke keus was om in de agrarische sector te gaan werken besloot hij toch te kiezen voor de muziek waar hij als kind al van droomde. Bij Jurriën Plender en Gerwin van der Plaats ontvangt hij zijn vooropleiding voor het Conservatorium.

In april 2018 wordt Marien toegelaten tot het Prins Claus Conservatorium te Groningen waar hij vanaf september 2018 hoofdvak orgel studeert bij Theo Jellema en Erwin Wiersinga. Ook studeert hij integraal hoofdvak piano bij Nata Tsvereli. Verschillende orgelwerken die door hem gespeeld zijn, zijn op YouTube te vinden.

Ook heeft Marien een eigen lespraktijk met orgelleerlingen in Genemuiden.

Meld u aan of bestel tickets via onderstaande link. Staat er geen link, dan is de toegang vrij of kunt u tickets aan de deur kopen.

 

Datum en tijd

31-07-2021 om 16:00

Deel dit bericht

Naar de inhoud springen