Menu Sluiten

Krakau meets Zuidbroek: orgelconcert Dariusz Bakowski-Kois, Krakau, Polen

Krakau meets Zuidbroek: orgelconcert Dariusz Bakowski-Kois, Krakau, Polen

Krakau meets Zuidbroek: orgelconcert Dariusz Bakowski-Kois, Krakau, Polen

door
8 8 people viewed this event.

De beroemde organist en orgeldocent uit Krakau, Dariusz Bakowski-Kois, is orgelprofessor aan het conservatorium van Krakau en organiseert verschillende muziek- en orgelfestivals in deze bijzondere stad. Het is de eerste keer dat hij in Zuidbroek concer…

Aanvullende informatie

Registration email/URL -

Toegang - € (standaard) 12

Verdere informatie

Orgelconcert Dariusz Bakowski-Kois, Krakau, Polen

De beroemde organist en orgeldocent uit Krakau, Dariusz Bakowski-Kois geeft op 9 juli een orgelconcert in Zuidbroek. Deze organist is orgelprofessor aan de muziek universiteit van Krakau en organiseert verschillende muziek- en orgelfestivals in deze bijzondere stad. Het is de eerste keer dat hij in Zuidbroek concerteert. Het belooft een heel bijzonder concert te worden.

Geboren in 1973 in Krakau, Bąkowski-Kois studeerde af aan het Conservatorium van Krakau in de orgelklas van Prof. Józef Serafin (2000; met onderscheiding). Sinds zijn studies onderhoudt hij een levendige concertactiviteit in Polen en in het buitenland: optredens in Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Nederland, België, Noorwegen, Zweden, Estland, Italië, alsook in Mexico, Brazilië, Rusland en China. Hij speelde recitals in prestigieuze plaatsen zoals de O.L.V.-Kathedraal in Antwerpen, de Dom van Utrecht, de Kathedrale basiliek Sint-Bavo Haarlem, de Grote Sint-Laurenskerk Rotterdam of het Nationaal Centrum voor de Podiumkunsten in Beijing.

Hij is verbonden aan de Jagellonische Universiteit van Krakau, was Vice-decaan van de Instrumentale Faculteit in 2008-2012, Vice-Rector van het Conservatorium van Krakau in 2012-2016, en is sinds 2016 hoofd van de orgelafdeling.

Meld u aan of bestel tickets via onderstaande link. Staat er geen link, dan is de toegang vrij of kunt u tickets aan de deur kopen.

 

Datum en tijd

09-07-2023 om 15:00

Deel dit bericht

Naar de inhoud springen