Menu Sluiten

Kerkenpad Oost-Groningen

Kerkenpad Oost-Groningen

Kerkenpad Oost-Groningen

door
6 6 people viewed this event.

Ongeveer dertig kerken, torens en een synagoge in het oostelijk deel van de provincie Groningen zijn te bezichtigen. In diverse gebouwen worden extra activiteiten georganiseerd, zoals een expositie, concert of boekenmarkt.

Aanvullende informatie

Registration email/URL -

Toegang -

Verdere informatie

Zaterdag 3 juni organiseren ongeveer dertig kerken, torens en een synagoge in het oostelijk deel van de provincie Groningen voor de achtste keer het Kerkenpad Oost-Groningen! Tijdens het Kerkenpad openen de kerken hun deuren voor het publiek, zodat de gebouwen van buiten én binnen bewonderd kunnen worden.

De deelnemende kerkgebouwen zijn in uiteenlopende periodes gebouwd en hebben daardoor allemaal hun eigen bouwstijl en bezienswaardigheden. In alle kerken zijn vrijwilligers aanwezig die graag meer over de bijzonderheden van hun gebouw vertellen! Sommige kerken organiseren bovendien extra activiteiten, zoals een expositie, concert of boekenmarkt. In een aantal kerken mogen amateurorganisten zelf achter het orgel kruipen en hun kunsten laten horen.

Plan een route of gebruik een van de routes op onze website www.kerkenpadoostgroningen.nl en kom langs op 3 juni van 10.00-16.00 uur!

Bekijk op instagram

Meld u aan of bestel tickets via onderstaande link. Staat er geen link, dan is de toegang vrij of kunt u tickets aan de deur kopen.

 

Datum en tijd

03-06-2023 om 10:00
 

Locatie

Deel dit bericht

Naar de inhoud springen