Menu Sluiten

Hanse-Ensemble met Manfred Cordes

Hanse-Ensemble met Manfred Cordes

door
2 2 people viewed this event.

Barokconcert in het kader van het Schnitgerfestival, door de jonge musici van het Europäisches Hanse-Ensemble uit Bremen.

Aanvullende informatie

Toegang - € (standaard) 22.50

Verdere informatie

Het Europäisches Hanse-Ensemble bestaat uit excellente, prijswinnende jonge musici uit heel Europa, zowel zangers als instrumentalisten. De musici spelen op instrumenten die rond 1600 gangbaar waren. Op het programma staan werken van componisten uit de bloeitijd van de Hanzesteden.

De artistiek leider is Manfred Cordes, specialist in zestiende- en zeventiende-eeuwse muziek, professor aan de Hochschule für Künste in Bremen en tevens dirigent van het beroemde Ensemble Weser-Renaissance Bremen.

De kaartverkoop start in mei 2023.

 

Met ‘Muziek uit de Hanze’ is het Schnitgerfestival toe aan zijn negende editie. Ook dit jaar biedt het festival oog- en oorstrelende voorstellingen en concerten rondom de historische Groninger orgels. Verschillende ensembles treden op, zowel instrumentaal als vocaal, maar er is ook jazz en film, een spannend jeugdprogramma met theater en muziek, en nog veel meer. Leuk voor iedereen die houdt van cultuur en muziek.

Meld u aan of bestel tickets via onderstaande link. Staat er geen link, dan is de toegang vrij of kunt u tickets aan de deur kopen.

 

Datum en tijd

21-10-2023 om 20:00

Deel dit bericht

Naar de inhoud springen