Menu Sluiten

Feestdagenconcert Gruno’s Postharmonie Groningen en Henk de Vries

Feestdagenconcert Gruno’s Postharmonie Groningen en Henk de Vries

Feestdagenconcert Gruno’s Postharmonie Groningen en Henk de Vries

door
9 9 people viewed this event.

Gruno’s Postharmonie Groningen geeft een feestdagenconcert in de Martinikerk te Groningen samen met Henk de Vries op het orgel.

Aanvullende informatie

Registration email/URL - http://www.gph.nl

Toegang - € (standaard) 10

Verdere informatie

Op vrijdag 9 december 2022 geeft Gruno’s Postharmonie een concert in de Martinikerk in Groningen. Dit concert staat in het teken van de naderende feestdagen en de winterse gezelligheid.

Tijdens dit feestdagenconcert is een belangrijke rol weggelegd voor het prachtige kerkorgel dat de Martinikerk rijk is. Samen met de bekende organist Henk de Vries speelt Gruno”s Postharmonie onder meer de finale uit Saint Saëns orgelsymfonie en Alleluia Laudamus Te van Alfred Reed. Er staat ook muziek van Shostakovitz, Thomas Knox en Giulio Caccini op het programma. En ondanks dat de adventsperiode nog niet op de helft is, wordt er ook kerstmuziek gespeeld. Het orkest wordt voor de gelegenheid uitgebreid met enkele solisten en bijzondere instrumenten.

Het concert begint om 20:00 uur. De kerk is open vanaf 19:30 uur. Kaarten voor dit concert kosten € 10,- per stuk en zijn in de kerk verkrijgbaar. Kaarten kunnen ook gereserveerd worden door een bericht te sturen aan kaarten@nullgph.nl. De reservering ligt dan voorafgaand aan het concert klaar in de kerk waar ze afgehaald en betaald kunnen worden.

Gruno’s Postharmonie Groningen is opgericht in 1911 en bestaat dit jaar 111 jaar. Het orkest speelt onder leiding van dirigent Peter Kleine Schaars in de hoogste amateurafdeling.

Meld u aan of bestel tickets via onderstaande link. Staat er geen link, dan is de toegang vrij of kunt u tickets aan de deur kopen. http://www.gph.nl →

 

Datum en tijd

09-12-2022 om 20:00

Deel dit bericht

Naar de inhoud springen