Menu Sluiten

A Magical Christmas – geannuleerd

A Magical Christmas – geannuleerd

door
26 26 people viewed this event.

Een spetterend kerstconcert met koper, zang en orgel, verzorgd door twee Groninger topgezelschappen Kamerkoor Dualis en de Provinciale Brassband Groningen, en organist Jaap de Kok. Met werken van onder andere Rutter, Rachmaninov en Tchaikovsky.

Aanvullende informatie

Toegang - € (standaard) 17.50

Na 2015 en 2018 doet Dualis het in 2021 voor de derde keer, namelijk een spetterend kerstconcert geven samen met de blazers van de Provinciale Brassband Groningen (PBG)! Met medewerking van Organist Jaap de Kok en presentator Ab Nieuwdorp (bekend van radio4!) ‘A Magical Christmas’ is een heerlijk feest voor zowel de musici als het publiek, dat op het puntje van de kerkbanken zal zitten. Er klinkt een programma van Engelse en Russische kerstmuziek en daarmee betreden we een prachtige winterse wereld met monumentale werken voor koper, koor en orgel zoals het ‘Gloria’ van de Britse componist John Rutter en delen uit de ‘Liturgia Domestica’ van Alexander Gretchaninov, afgewisseld met kleine a-capella pareltjes voor koor (o.a. van Rachmaninov, Leontovich) en hartverwarmende composities voor brassband (o.a. Glazunov, Tchaikovsky). Om het kerstgevoel helemaal compleet te maken wordt het publiek ook uitgenodigd om mee te zingen met verschillende bekende Christmas Carols.
Genieten op afstand – live registratie
Extra bijzonder aan dit concert is dat het ook als cadeau wordt  aangeboden aan mensen die om de een of andere reden niet in de gelegenheid zijn om het concert te bezoeken, zoals de bewoners van zorgcentra, of mensen die ziek zijn. Om dit idee te realiseren is een professioneel productiebedrijf aangetrokken dat een livestream/registratie zal maken van het concert. Het gaat om een zeer complete registratie, met de beste geluidsapparatuur en een uitgekiende belichting en cameravoering, zodat ook de kijker ‘op afstand’ een optimale beleving van het kerstconcert zal hebben.

Meld u aan of bestel tickets via onderstaande link: https://kamerkoordualis.nl/concertagenda →

 

Datum en tijd

11-12-2021 om 20:00

Deel dit bericht

Skip to content