Menu Close

Teken je eigen special effects

Teken je eigen special effects

von
17 17 people viewed this event.

Je maakt een kort gaaf filmpje van jezelf met je eigen special effects.

Een monster op je hoofd, rook uit je oren en veel meer, alles is mogelijk! Na afloop mag je je filmpje natuurlijk mee naar huis nemen.

Additional Details

Toegang -

Digital Art Factory (DAF) is de plek waar je creatief bezig kunt zijn met alle verschillende digitale technieken en kunstvormen die je maar kunt bedenken. Je volgt je eigen interesses en werkt samen met andere creatievelingen. Bij de DAF coach kun je terecht voor inspiratie en met vragen (en hij of zij ook bij jou).

De basis van DAF zijn de jongeren. Leidend is wat zij willen onderzoeken of maken, en welke ideeën ze willen uitwerken. Aan de hand daarvan worden er keuzes gemaakt voor het (leren) gebruiken van nieuwe tools of technieken. De DAF coach begeleidt dit proces en stimuleert DAF jongeren om samen te werken.

In het voorjaar van 2022 opent DAF een nieuwe locatie in Appingedam, op het terrein van de Eemsdelta Campus. Volg ons op insta of facebook voor meer info!

Um dich für diese Veranstaltung zu registrieren, besuche den folgenden Link: https://www.digitalartfactory.nl/oktoberkindermaand2021/ →

 

Date And Time

23-10-2021 om 10:00 to
17:00

Share With Friends

Skip to content